Photobooth huren

Goedkoop photobooth huren voor een bruiloft?

Als je 300 prints krijgt, betekent dat, dat er 5 uur lang, elke minuut een print uit kan rollen, voordat je door je voorraad heen bent. Let wel op of het aantal prints de langwerpige ‘fotostrookjes’ van 5 x 15 cm betreft of het ansichtkaart formaat van 10 x 15 cm.

photobooth hurenWij zorgen ervoor dat de Photobooth op locatie komt. Vele bedrijven en particulieren klanten uit heel Nederland gingen je al voor. Door de Photobooth van Photoboothhure24 is hun bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag enz. al geslaagd.

huur een photoboothWil je een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Dat mag je natuurlijk ook al eerder doen als je ‘m al hebt. Het liefst hebben we de trouwkaart digitaal, maar je mag ‘m ook per post sturen. We gebruiken de trouwkaart om de ontwerpen voor de fotostripjes te maken. We doen ons best de ontwerpen uiterlijk 2 weken voor de bruiloft naar je te sturen.

We zijn zelf geen verhuurder: 100% onafhankelijk en objectief advies3. Laagste prijs garantie: de prijzen zijn gelijk aan de prijzen die de verhuurders op hun eigen sites hanteren4. Acties: een aantal verhuurders is goedkoper of geeft gratis extra’s als je via onze site een offerte aanvraagt of boeking doet!5. Hulp nodig? Email info@photobooths-huren.nl of WhatsApp op 06-12750976 Een videopaal kan je al huren vanaf € 175,-.

jongens van de photoboothWaar een photobooth huren voor een trouwerij?

Ben je zelf al eens een fotohokje op een trouwfeest tegen gekomen? Het idee van een fotobooth op je bruiloft is zo’n 10 jaar geleden overgewaaid uit Amerika, waar een ‘photobooth’ op je bruiloft al langer een trend is. Niet alleen op bruiloften, maar ook op andere evenementen is een fotohokje nu al helemaal ingeburgerd en zijn er tientallen verhuurders die fotohokjes en tarieven in alle soorten en maten aanbieden.Maak gebruik van onze partner, .


Je gasten krijgen hierdoor wat meer privacy, maar de ruimte in het hokje is vaak erg klein. Onze fotozuil plaats je vrij in de ruimte. Iedereen kan zien hoe leuk de foto’s zijn. Ook kunnen er veel meer mensen tegelijk op de foto. De grootste groep die bij ons voor de camera stond, bestond uit 9 vrienden van het bruidspaar! Je kunt photobooths natuurlijk vergelijken op prijs en type, maar check ook goed hoe lang je de photobooth kunt huren.


Een photobooth huren voor je trouwfeest is vragen om een succesvol feest. Niet alleen ziet zo’n fotohokje er opvallend uit maar ook geef je je gasten de kans om op jouw bruiloft spontane foto’s van zichzelf te maken. Iets waar men nog jaren plezier van zal hebben. Nu denk je natuurlijk, ja bedoel je die saaie fotostrip? Wat is daar nou aan.

Bij wie een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Fotostrips met je eigen design.Wij maken voor jou feest een individuele fotostrip design. Dit design kan bestaan ui uw naam, datum van het evenement, bedrijf logo, naam en/of locatie van het evenement etc. Het is ook mogelijk om het sjabloon van fotostrip te kiezen: fotostrip met 3 of 4 foto’s, een 10×15 print met 1-2-3 of 4 foto’s.

Denk hierbij aan een bruiloft. Op een bruiloft is iedereen erg mooi gekleed en dit wil je natuurlijk vastleggen. Buiten dat is het een hele bijzondere dag en komen er veel mensen speciaal voor jou. Met een photobooth kan je alles zo goed mogelijk vastleggen. Een ander mooi evenement voor dit apparaat is bijvoorbeeld een bedrijfsfeest.

Jouw gasten gaan voor de kiekjeskubus staan. Drukken op het touchscreen beeldscherm om te starten. Ze pakken snel nog even uit de kist een leuke hoed, een bril of een andere “prop”. Het aftellen gaat beginnen: 3-2-1 .....FLITS!Ze drukken op print en de foto’s vallen binnen een paar seconden in het opvangbakje.

Waar een photobooth huren voor een bruiloft?

Waar de één de focus wil op het printen van de foto’s, vindt de ander het online kunnen delen van de foto’s belangrijker. Bij alle photobooths staat aangegeven wat voor functionaliteiten de booth heeft. Kom je er zelf niet uit, dan kun je bij het aanvragen van een offerte precies je wensen aangeven.


De eenvoudigste manier om dit te doen, is door een paar bordjes op te hangen bij de fotocabine en mensen te vragen om precies dat te doen.Combineer met een sociale muur voor een live fotoalbumWanneer u uw fotocabine op een sociale media-muur aansluit, kunt u een live-updating-album van uw evenement maken.


Bij Fotodoos hebben we een breed assortiment aan photobooths. Welke photobooth je kiest om te huren is afhankelijk van je wensen en doel met de photobooth. Bij Fotodoos hebben we de volgende soorten photobooths beschikbaar. Het fotohokje: de traditionele photoboothHet fotohokje wordt meestal gezien als de traditionele photobooth. Vaak lijkt dit op het hokje zoals je deze ook vindt op bijvoorbeeld een treinstation.


Zodra het ontwerp is gemaakt sturen wij deze naar je toe ter goedkeuring en kun je eventueel nog wijzigingen doorgeven. Bij akkoord voegen wij de layout toe aan de photobooth en komt dit op alle prints! Ontwerp je liever zelf iets? Dan sturen we je het format toe waar je het design in kunt maken.